Global tidslinje
shaitan
GAISAke
Uppsala Brygghus Hopsession APA
7

"Något blek. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/uppsala-brygghus-hopsession-apa/"
GAISAke
Innis & Gunn Koge’s Choice
7

"Inte så pjåkig. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/innis-gunn-koges-choice/"
Myspanda
Brekeriet Vild Cherry Red
7

"Mörkt röd öl med rosa skum som bara blir en tunn kant kvar. Doften är syrliga körsbär, men ändå ganska milda. Smaken är syrlig med körsbär men mycket mildare än Rodzina. Ok men vill ha mera bär."
Stigbergets X Omnipollo Phantastica
7

"Gult disigt öl med stort vitt skum som sjunker till ett lock. Doften är massor med humle, smaken är lite burrig och alkoholstark, här slår det igenom lite. Jag gillar det svagare och mindre burrigt."
Drie Fonteinen Tuverbol
7

"Rejält tryck i flaskan, korken flög ur. Oranget disigt öl, skum med stora bubblor som ligger som ett lock. Doften är spontanjäst med mycket kolsyra... Det är mycket smak, inte så surt. Smakar inte alkohol fast den är stark."
Apex Zenith
8

"Blekt gul öl med stort vitt skum, fluffiga bubblor. Doftar piggt med aromhumle. Smaken är god, lite dåligt med kolsyra på tungan. En hel del tall, bra balans."
Mikkeller Baghaven I Found My Thrill
8

"Röd/blå öl med vitt skum som försvann direkt. Doftar blåbär och surt. Smaken har helt klart blåbär i sig och mycket fat. God suris med blåbär, Mikkeller kan sina blåbär..."
Dugges 15 IPA
7

"Gult disigt öl med vitt skum som blir små rester iglaset. Doften är humlig men med mycket sötma. Först är det blaskigt, sen kommer det en bra beska men saknar lite aromhumle. God eftersmak. "
Myspanda
Jämmerdalen Father of Serpents
6

"Svåröppnad flaska, för lång kork? Doften är lite fiskigt. Stort fluffigt skum som sjunker snabbt. Smaken har mycket fylligt i sig. Kan inte säga att det är druvor men något mer händer än bara jästen. Ingen smak av alkohol, bra. Funkar, men finns bättre."
Dieu du Ciel Solstice d'été Cerises
5

"Neonrosa öl med vitt skum som dog direkt, doften är trist med svaga körsbär. Smaken är blaskig körsbär med trist eftersmak, detta är för kemiskt för mig, nä tack."
Brekeriet Vild Nordic Fauna
8

"Gult nästan klart öl, vitt skum som dog direkt. Doftar som Chéne fast mycket svagare. Smaken är riktigt sur, citron. Bra suris igen."
Brekeriet Vild Chêne
8

"Oranget disigt öl med vitt skum som dör direkt. Doftar riktigt surt som citron. Smaken riktigt sur men här är de mycket smak, ingen smak av alkohol, en bra och riktigt pigg suris."
Collective Arts IPA No 12
7

"Gult disigt öl med vitt skum, doftar bra med humle men inte helt färsk kanske. Smaken är söt men helt ok med humle ändå, medel IPA i övre sortimentet."
shaitan
Myspanda
Brekeriet Vild Rodzina
8

"Mörkt röd öl med rosa skum som dör direkt. Doften är rikligt mycket körsbär med kärnor, som mandel. Smaken är massor av körsbär syrligt som sig bör, riktigt gott var det men känner inte av hallonen mycket, men de gör inget."
Brekeriet Vild Nova Bruin
7

"Ljusbrunt öl med dis, Beiget skum som blir en tunn ring i kanten. Doften är lite acetonig som en flamländsk. Smaken är flamländsk men det är lite klent.. Blaskig känsla. Nja, Brekeriet har gjort en sen tidigare som jag gillade mycket. Goda smaker men lite klen."
Myspanda
Loverbeer Pruss Perdú
6

"Aprikosfärgad öl med grums som simmar runt. Inget skum, 0 kolsyra. Doftar surt och alkohol, lite druvor och aprikos men tror det är päron i. Ska bara vara 5.4 % men smakar mer.. Saknar kolsyran."
Apex Scarab
7

"Gult disigt öl med vitt skum som blir ett litet lock. Doften är massor av humle, lite kåda. Smaken är tunn först sen kommer humlen och då blir det trevligt som oftast med färsk välhummlad öl. Trevlig i solen."
The Lost Abbey Ghosts in the Forest (Guava - Red)
6

"Oranget öl med mycket dis. Gulaktigt skum som dör snabbt. Doften är som en spontanjäst en del fat. Smaken är sur och god men sen händer de inte så mycket mer, vet inte hur guava smakar iofs."
Brekeriet Vild Viola
7

"Mörkt röd öl med rosa skum som dör direkt. Doftar mycket bär och ek. Smaken är först lite blaskig, sen kommer det bärighet, eftersmak är som saft. Ok men lite trist..."
Myspanda
Duckpond Frooty Froots
7

"Neonrosa öl med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doftar inte mycket alls, bara lite läppstift.. Smaken är mest hallon med lite svagt passionsfrukt, svårt att säga annanas och lime, vanilj kommer i eftersmaken dock ganska milt. Inte så bra som den med passionsfrukt. Det är väl lite vuxenläsk / c-vitaminbrus på denna också."
Shimmy
Adamski
Myspanda
Duckpond Sombrero
8

"Lite som Dugges Tropical serie, vuxenläsk."
Duckpond Sombrero
8

"Ljust oranget öl med stort vitt skum som dör snabbt. Doften är passionsfruktsjuice. Smaken är riktigt läskande, lätt syrligt och ren smak med massor av passionsfrukt. Jag gillade väldigt mycket. Passar bra när man är törstig."
GAISAke
Skelderwikens American Pale Ale
6

"Torr. 3 Pilsner: https://GottÖl.se/skelderwikens-american-pale-ale/"
Adamski
shaitan
jonas861
Lagunitas Phase Change
6

"En helt okej IPA. Dock har jag druckit 100-tals liknande öl och inget jag kommer att köpa igen, till skillnad från Ruddles County Ale som jag köper ca 12 st av varje vecka ( och tycker lika bra om den varje gånga man knäpper upp en burk eller två )"