Alla

  P1020396
  Brolla
  9 dagar sedan
  Bryggmästarens Premium Dark 5.0
  6

  "Ljus-brunt öl med gräddigt skum som lägger sig ganska sakta. Doftar malt, fat, jäst, citrus och torkad frukt. Smakar rostad malt, söta och torkade frukter, lätt kaffe. Bra beska, men lite blek."
  Mayflower pub 005
  Aloof
  12 dagar sedan
  P1020396
  Brolla
  14 dagar sedan
  Glen Moray Classic Peated Singel Malt
  7

  "Doftar trä, vanilj, frukt, lätt rök och fat. Smakar rökigt, fat, vanilj, mycket frukt och marsipan. Inte så rökig som systemet påstår, och liiite vattnig, annars gott och prisvärt."
  Hopper
  Hopper
  15 dagar sedan
  Achel Bruin Bier
  4

  "Mest bara söt torkad frukt. Jolmig."
  Iglaset
  Bayern
  16 dagar sedan
  Got beer 1
  jonas861
  16 dagar sedan
  Örebro Brygghus IPA
  4

  "Efter att ha druckit 3st olika öl från Apex Brewing är det nu dags att pröva en öl från Örebro Brygghus. Örebro Brygghus IPA är guldgul till färgen, inget skum att tala om och doftar citrus och örter = lite surt. Ölet är inte så gott och spelar inte i samma serie som Apex Brewing CO. Kanske värt att betala 50kr för Apex öl i alla fall....."
  Apex NE Mosaic & Simcoe IPA
  8

  "Öl nr 3 från Apex Brewing blir NE Mosaic & Simcoe IPA: Även denna öl är riktigt bra och är fullpackad med humle och har smak av ananas, grape och söt malt. Burken är lika snygg som övriga öl från Apex, men än en gång…. Priset, det får inte kosta 50kr för 44cl, det får inte det.. "
  Got beer 1
  jonas861
  16 dagar sedan
  Apex Single Hop IPA (Citra)
  7

  "Ytterligare en finfin öl från Apex Brewing. Dock något svagare än DDH Mosaic Single Hop IPA som dracks innan denna. Massa humle och en tydlig smak av ananas. Även denna burk är riktigt läcker. 48:- är dock på tok för dyrt."
  Apex DDH Mosaic Single Hop IPA
  8

  "Bara att erkänna för sig själv att detta är riktigt gott. En av dom klart bästa IPA-ölen jag druckit på flera år. Sjukt snygg burk också, men att det kostar 49kr för 44cl är ju ren katastrof. "
  P1020396
  Brolla
  17 dagar sedan
  892516
  shaitan
  18 dagar sedan
  Cantillon
  Myspanda
  18 dagar sedan
  Stigbergets Juleljus
  8

  "Gult disigt öl med vitt skum med mest små bubblor, Doften är massor med humle om ren tropisk juice. Smaken är riktigt fin, inte för ssöt och mängder med humle. även fast den är 'svag' så tycker jag att man känner av lite alkohol."
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  18 dagar sedan
  Wasatch Wonderful Winter Ale
  8

  "Drar åt Svart-IPA hållet till. 4 Pilsner: https://GottÖl.se/wasatch-wonderful-winter-ale/"
  Cantillon
  Myspanda
  21 dagar sedan
  Duckpond Cherry Bubble Gum
  6

  "Rosa disigt öl med ljusrosa skum med stora bubblor. Doften är sur tutti-frutti. Smaken är syrlig tutti-frutti. Inte så bra som den andra... Men den var ju riktigt bra. Detta är lite för mycket godis för min mun. "
  All in Brewing Phenomenon
  7

  "Gult öl med lite oranget i, det är disigt och stora klumpar som hamnar i botten av glaset. nitt fluffigt skum med ganska stora bubblor. Doftar bra med aromhumle. Smaken är lite lätt blaskig med humle, det funkar men det är lite trist blandning på humlen. "
  Cigar City Margarita Gose
  4

  "ljusgult klart öl med stort vitt skum som sjunker snabbt till ett litet lock. Doften är som margarita, lite syrligt, lime. Smaken är Surt och lime, salt och margarita i eftersmaken, men sen dör det snabbt. Ingen hjödare, nej."
  Oskar Blues Can-O-Bliss Hazy IPA
  6

  "Såg att jag hade testat den vanliga som inte är Hazy. Får se om det är något skillnat på denna. Gul/POranget öl med svagt dis. Stort vitt skumm med luftiga stora bubblor. Doften är klassikt amerikansk IPA som inte är färsk. Den som jag testat innan skrev jag: Gult öl med lite oranget, svagt disigt. vitt skum som sjunker till ett litet lock snabbt. Doften är Klassikt amerikanskthumlat som inte är helt färskt. Smaken är ändå ok. Det finns en bra beska (som är betydligt mer närvarnade än någon aromhumle) Skulle gärna testa alla goa USA-öl färska för att se hur de egentligen ska vara. (har ju testat en del, men då hade man flygnäsa så tror ändå inte de fick visa sig till 100%) Jag kan inte säga något annat på den här... samma öl? "
  Captain Lawrence Hop Commander IPA
  6

  "gul/Oranget öl med lite svagt dis, Stor skumkrona med blandade bubblor. Doften är amerikansk inte 100% färsk IPA. Smaken är balanserad men inget aromhumle alls nästan, detta är inte alls färskt som alltid från USA. Lite tvålighet."
  Cantillon
  Myspanda
  21 dagar sedan
  Jämmerdalen Vættr
  6

  "Brunt öl med beiget skum med små bubblor. Det simmar runt små jästbitar i botten av glaset. Doften är ekfat och lite drag år flamländsk suris, men det är något mer, typ cola? Smaken är bättre, det är mer flamländskt över den dock dör den lite fort, väldigt kort eftersmak men innan det tycker jag den är bra. "
  Extra Mile Sour Raspberry
  5

  "Lusrosa lätt disigt öl med vitt skumsom sjunker till ett tunnt lock. Doften är syrlig hallonsaft. Smaken är sur med lite svaga hallon, det är lite 'saftigt' i eftersmaken, men sen blir det lite kemiskt och trist. Nja på detta, kunde ju varit bra."
  Cantillon
  Myspanda
  21 dagar sedan
  Jämmerdalen Nameless Mist
  6

  "Gult lite lätt disigt öl med vitt skum som sjunker snabbt, med lite rester i kanten. Doften är sur humle. Smaken var mindre sur än jag hade väntat mig och humlen är mild. Det är friskt och smaken är helt ok, och man känner inte av alkoholen mer än lite lätt värme. "
  Länna Bruk Dryckeshandel Nr.2 Körsbär
  7

  "Rosa klart öl med skum som dog direkt. Doften är bra med körsbär, mest mandel/kärnor. Smaken är ganska blaskig med mandel/kärnor av körsbär, syran finns i alla fall men vill ha mera körsbär, funkar. "
  BrewDog Punk IPA (2011-)
  6

  "Testar en gammal klassiker igen. Detta är inte så kul. Det är lite beska men ingen aromhumle och mycket mettal. Nja får jag säga nu."
  Hopper
  Hopper
  21 dagar sedan
  Captain Lawrence Hop Commander IPA
  6

  "Citrushumle, bra beska, hyfsat fyllig. Lite kantig."
  Sthlm Brewing / Gigantic Transatlantic IPA
  7

  "Tropisk frukt, citrus, lite tallbarr, bra beska, lite gräsig."
  Cantillon
  Myspanda
  22 dagar sedan
  O/O 100 Citra IPA
  8

  "Gult disigt öl med lite oranget i. Doftar massor med humle, lite gräsigt, det är fruktigt och gott men kan inte säga att det är citra, har druckit andra 100% citra som smakat mer, men de beror på mängden humle man har i antar jag... "
  Firestone Walker SLOambic
  8

  "blev bättre ju mer man drack, eller om det bara är så att man har abstinens efter belgisk jäst."
  Cantillon
  Myspanda
  22 dagar sedan
  Firestone Walker SLOambic
  8

  "Röd brunt öl med skum som dog direkt. Doftar flamländsksuris. Smaken är väldigt sur men tunn och det händer inte något mer, visst är det gott men sen vet jag inte om det är något speciellt."
  The Lost Abbey Ghosts in the Forest (Blue)
  6

  "väldigt ljust gult öl om är klart. Liten skumkrona som är vit och sjunker snabbt. Doften är massor är fat oh lite lite rakvatten. Smaken är mest fat, det är väl ok men inget som är super. "
  Omnipollo Bianca Blueberry Maple Pancake Lassi Gose
  6

  "Ja, vad är detta. Skumt namn i alla fall som ofta från Omnipollo.... Mörkt röd öl som rödbetsjuice. Skummet är tjockt och rosa. Luktar lönnsirap. Smaken är söt syrlig bärig lönnsirap. Vet inte om jag gillar det som öl... Lite gott är det men väldigt annorlunda."
  Sthlm Brewing / Gigantic Transatlantic IPA
  6

  "Gult disigt öl med vitt skum. Doftar humle. Smaken var lite besk men ganska mild aromhumle, det är piggt och friskt. Ok IPA. "

Vänner


Ingen aktivitet just nu