Betyg
0
Senaste betygen
Probstner
2009-01-11
Årgång: 2006
Ursprungsland: Tyskland
Distrikt: Franken
Vintyp: Vitt
Producent: Juliusspital
Druvsort: Silvaner 100%
Vinifiering: Musten jäser vid låg temperatur i upp till 20 dagar. Därefter vilar vinet på sin jästfällning fram till december. Sist dras vinet över i träfat och mognar där ett par månader.
Servering: Fisk, skaldjur och matiga sallader.
Lagring: 1-4 år
Lansering: 2007-11-01
Info: Lanseras på Systembolaget 2007-11-01.
Ursprungsland: Tyskland
Distrikt: Franken
Vintyp: Vitt
Producent: Juliusspital
Druvsort: Silvaner 100%
Vinifiering: Musten jäser vid låg temperatur i upp till 20 dagar. Därefter vilar vinet på sin jästfällning fram till december. Sist dras vinet över i träfat och mognar där ett par månader.
Servering: Fisk, skaldjur och matiga sallader.
Lagring: 1-4 år
Lansering: 2007-11-01
Info: Lanseras på Systembolaget 2007-11-01.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 149 Kr | 9976501 | Beställning |
Kommentarer