Betyg
0
Senaste betygen
Framställning: Efter skörd låter man äpplena (flera olika sorter) eftermogna. De krossas sedan och musten jäses till en aromatisk cider på cirka 5-6% alkoholhalt. Denna cider destilleras två gånger i kopparpanna och den rena äppelspriten får sedan mogna i fat av olika storlek i minst 50 år.
Användningsområden: Serveras framför allt efter maten, då i små tulpanformade glas (ej i cognackupor - då mildras spritens finare dofter samtidigt som alkoholen blir fränare). Prova den även till fina och smakrika desserter med inslag av äpplen och nötter, eller till finare chokladtryfflar.
Användningsområden: Serveras framför allt efter maten, då i små tulpanformade glas (ej i cognackupor - då mildras spritens finare dofter samtidigt som alkoholen blir fränare). Prova den även till fina och smakrika desserter med inslag av äpplen och nötter, eller till finare chokladtryfflar.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
700 ml | 2399 Kr | 7063401 | Beställning |
Kommentarer