Nyheter


2013-09-05 av lasseg

Det är en riktigt trevlig line-up som systembolaget presenterar i det ordinarie sortimentet nu i september...

47046 evil twin yellow cab lager
2013-09-04 av lasseg

Det är bra många nyheter på hyllorna just nu, och vi börjar med att kika på den exklusiva lanseringen för september


2013-07-31 av lasseg

Den 1:e augusti är det återigen dags för nyhetssläpp på systembolaget. Vi har kört vidare med gäst-provsmakare på systembolagets skribentprovning och denna gång är det iGlasets Zeilon som smuttat på nyheterna.


2013-06-25 av lasseg

Inom någon vecka kommer premiärnumret av c/o HOPS, sveriges första ölmagasin. Det ser ut att bli en helt galet snygg tidning med riktigt bra innehåll, hur vet vi det? Jo, iGlasets egen lasseg är med och skriver två artiklar.. Läs pressreleasen här.


2013-05-14 av lasseg

Sommarsläppet är här, och vilket släpp det är. Ett 40-tal nya öl i juni, och den här gången har iGlasets egen Divko sållat agnarna från vetet så att du slipper skämmas på stranden i sommar...


Tidslinje

  Cantillon
  Myspanda
  ungefär 7 timmar sedan
  Dieu du Ciel Solstice d’Été aux Framboises
  6

  "Rosa nästan klart öl med vitt skum som dog direkt. Doft är sura skogshallon. Syrlig smak med virriga hallon, känns inte helt ren synd då den kunde varit väldigt bra."
  Cantillon
  Myspanda
  ungefär 9 timmar sedan
  Põhjala / Fuerst Wiacek - Houdini
  7

  "Gult disigt öl med stort luftigt skum. Doften är pigg och humlig med tropiska inslag. Det är mycket smak på ett svagt öl, nästan lite för mycket. Men jag gillar den."
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  ungefär 23 timmar sedan
  Sebago Fryes Leap IPA
  8

  "Välhumlad. 4 Pilsner: https://GottÖl.se/sebago-fryes-leap-ipa/"
  Pühaste / Pipeworks - Two Suns
  8

  "En aning söt. 4 Pilsner: https://GottÖl.se/puhaste-pipeworks-two-suns/"
  P1020396
  Brolla
  5 dagar sedan
  Norrlands Guld Export
  4

  "Gult öl med obefintligt skum. Doftar malt, järn, unket och citrus. Smakar sött malt, söta bismaker, halm, järn, och apelsin. Svenskt massproducerat öl, så är det bara."
  Stigbergets Flamingo Juice
  8

  "Gul/orange-färgar och grumligt öl med tunt skum, men lämnar rester på glaset. Doftar passion, mango, peppar, ingefära?, kryddnejlika och ananas. Smakar mango, passion, lätt pepprigt, persika och citrus. Pirras på tungan av syran och övergår till svag hetta i hela munnen, lite som ingefära? I min smak helt klart. "
  Ängöl Blåbärliner
  6

  "Grumligt rosa/lila öl, med rosa skum som drar sig tillbaka snabbt. Doftar surt, äpple, blåbär, vinbär och viss citrus. Smakar svartvinbär, en smula blåbär, lakrits och viol. Ja ingen kanon, men gott."
  Cantillon
  Myspanda
  6 dagar sedan
  Iglaset
  Bayern
  6 dagar sedan
  Cantillon
  Myspanda
  6 dagar sedan
  Omnipollo Meret Double Blackberry Smoothie Sour
  6

  "ljus ros/röd färg men klat, skummet har en hint av rosa. Doften är vanilj och blåbär. Smaken var mycket vanilj och eftersmaken är blåbär, kan inte säga att det är björnbär, men helt klart kul att testa, roligare att smaka än att dricka. "
  Omnipollo Arzachel
  7

  "Gult disigt öl med vitt skum med stora bubblor. Doften är humle, Smaken är faktiskt riktigt bra, det finns en liten del humle och en fin fin beska! Ja visst är den tunn men det är 3.5a tycker nog att deras Bianca var toppen i alla fall, men då är det surt och ska inte vara fylligt..."
  Brekeriet Field Trip
  6

  "Gult disigt öl med vitt skum, doften är brett och fruktig (passionsfrukt), smaken är brettig lätt syrlig och frisk, jag gillade den, kanske lite väl brettig i smaken men frisk och trevlig folkis."
  The Flying Dutchman Freak Kriek Super Hero Zero Point Three
  5

  "rosa klart öl med ljusrosa skum, doftar inget speciellt (dåligt glas). Smaken är söta körsbär, det påminner en hel del om saft. Inte riktigt som jag vill ha dem."
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  7 dagar sedan
  Against the Grain Citra Ass Down
  9

  "Mäktig! 4.5 Pilsner: https://GottÖl.se/against-the-grain-citra-ass-down/"