lindberd

David Lindberg

Om
  • Bor i Göteborg
  • Online: mer än 8 år sedan
  • Antal inlogg 25
  • Medlem ungefär 13 år

Achievements
  • 300 Betyg
  • 10 Kommentarer

Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren följer ingen än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Saknar viskositeten som jag ändå vill ha i en riktigt vass imperial stout. Något, något spritig också. Men överlag mycket bra!
8
Fin Nelson, men ack så tunn den var. Hade förväntat mig mer av Thornbridge.
6
Napa Smith Hopageddon
Oväntat mycket malt! Trevligt med en DIPA med lite annorlunda profil, även om jag antar att den blir mer klassisk och humleboostad om den inte åkt över pölen för att komma till oss i Sverige.
8
Har ju inte provat. Men hur gör man en APA på Simcoe, Amarilo, Saaz, Magnum och Citra och får den att INTE smaka humle?!
Falcon Bayerskt 3,5%
De skryter på sin copy om kvaliteten på deras källvatten. De bör nog se över kvaliteten på övriga ingredienser med. Den är verkligen värre än 'vanliga' folkisar.
2
Brooklyn Black Chocolate Stout
Måste säga att jag är en aning besviken. Alldeles för tunn jämfört med sina (förvisso dyrare) konkurrenter. För en extra tia får man en Yeti. Skillnaden i smak och framförallt munkänsla överväger med lätthet den prisskillnaden.
7
Tusker Lager
Bryggd med malt och majsstärkelse, vilket ger en otroligt lätt (eller om man vill vara elak, tunn) smak. För kenyansk helmaltslager se Tusker Malt.
5
Tusker Malt
"Premium"-version av den klassiska kenyanska lagern Tusker. Run-of-the-mill makrolager, väljer faktiskt hellre original-Tuskern då den åtmimstone kommer i 500ml, och det behövs när termometern kryper mot 40 och luftfuktigheten svävar strax över 100%. Drick i Kenya med omnejd. Knappast värt besväret någon annanstans.
3
BrewDog Trashy Blonde (3.4%)
Extremt metallisk. Måste varit en dålig flaska, men nej, det här var ingen höjdare, ens i förhållande till annan folköl.
4
Napa Smith Organic IPA
Hittade väldigt mycket ananas i den här, både doft och smak. Trevlig bekantskap, men ingen succé.
7