Framställning: Skörden sker manuellt i början av september. Druvorna pressas med skal varefter musten genomgår en första jäsning på omkring 8-12 grader i cirka tolv timmar. Efter andra pressning kyls vinet ner innan det genomgår en andra jäsning på 18-20 grader. Vinet lagras sedan med jästfällningen på rostfria ståltankar i minst fyra månader.
Utseende: Lätt halmgul färg.
Doft: Intensiv bouquet med fruktig avslutning samt inslag av äpple och vita blommor.
Smak: Frisk och balanserad med smak av vita frukter. Ett harmoniskt och trevligt vin.
Användningsområden: Allroundvin som passar till det mesta, så som sallader, kyckling och ljusa kötträtter.
Utseende: Lätt halmgul färg.
Doft: Intensiv bouquet med fruktig avslutning samt inslag av äpple och vita blommor.
Smak: Frisk och balanserad med smak av vita frukter. Ett harmoniskt och trevligt vin.
Användningsområden: Allroundvin som passar till det mesta, så som sallader, kyckling och ljusa kötträtter.
Kommentarer