Nyheter


2012-09-04 av lasseg

Det vankas Oktoberfest på systembolaget! Låt iGlaset vara din guide bland umpa-orkestrar och knödlar.. Läs mer..


2012-09-03 av lasseg

Det har väl undgått få att systembolaget har nyligen bjudit in Sveriges ölskribenter till förhandsprovningar av nyhetssläppen. iGlaset var naturligtvis där, läs mer...


Tidslinje

  Got beer 1
  jonas861
  28 dagar sedan
  Marbäcks Sommaröl 2019
  4

  "Marbäcks Sommaröl 2019 är guldig till färgen med litet vitt skum och massa bubblor som stiger från botten av glaset. Marbäcks bryggeri har gjort många fina Ale, men verkar nu satsa på lageröl istället. Ganska dåligt val om nio frågar mig då få svenska bryggerier kan brygga en fin / bra lager ( tyvärr är jättarna dom bästa ) Sommaröl 2019 doftar humle och malt och har smak av bla knäckebröd och malt men också en sur smak ( tänk disktrasa eller blöt kartong ) Nä inte värt 26 kr för 33cl då man kan köpa en DAB 50 cl för 13 kr som smakar så mycket bättre ( sorry, men det är sanningen )"
  Marbäcks Sjömans Lager
  4

  "Jaha trodde ej jag druckit denna lager vid namn Marbäcks Sjömans Lager, men det hade jag tydligen. Nu skriver man 2019 i sina almanackor och 2018 är sedan länge förbi. Sjömanslager 2019, kan det vara något då? Ja med tanke på att det 30 grader ute så får det duga, men någon bra lageröl är det inte.... 2019 = betyg 5"
  Vic
  nazzty
  29 dagar sedan
  P1020396
  Brolla
  30 dagar sedan
  Dugges All The Way Session IPA
  4

  "Mycket ljust öl med tunt skum. Doftar malt, humle, sur strumpa och gran. Smakar humle, gräs, gape och skog. Mycket lätt och tråkigt, tyvärr."
  BrewDog Indie Pale Ale
  6

  "ljust öl med lätt gräddigt skum. Doftar lätt humle, bröd, gräs och citrus. Smakar humle, gräs, och kåda. Rundas av med ok beska. gött men inget ovanligt."
  500 Betyg
  Received 1716578698357090
  FrkPersson
  30 dagar sedan
  Train Station Off The Rails Pale Ale
  4

  "En mycket bitter smak av citrus och grapefrukt. Tyvärr inget för mig. "
  BrewDog Indie Pale Ale
  5

  "Doftar kola med inslag humle. Smakar sött och gräs. Lite för blek för mig. "
  Cantillon
  Myspanda
  30 dagar sedan
  Fermenterarna Fruit Train
  7

  "Mörkt rosa/rött öl med inget skum alls, pös nästan inte när jag öppnade heller. Doften är främst hallon med passionsfrukt. Smaken är syrlig och lite salt, det är mest hallon i smaken men passionsfrukten kommer efteråt och ger det hela en känsla av glass. Denna var inte alls tokig men kanske lite väl stor blandning av frukt? "
  Schoppe Berliner Schnauze
  3

  "Gåva från svärföräldrna. Cola färgat öl med beiget skum, doftar lager. Smakar mycket sött och lite någon liten skum felsmak tror jag de råkat fått med, drar lite åt kartong. Inte min kopp te. "
  892516
  shaitan
  ungefär en månad sedan
  Cantillon
  Myspanda
  ungefär en månad sedan
  Pühaste Mari
  7

  "Rosa/lila öl med en hel del grums i. Skumet var ljurosa. Doft är frukt/bär och en hint av syra. Smaken var riktigt pigg syra men lite mindre bär. Riktigt bra folkis i alla fall, sådana här surisar behöver inte vara starkare än så här. Eftersmaken är dock ganska kort, men då är det bara att ta en ny klunk. "
  892516
  shaitan
  ungefär en månad sedan
  Vic
  nazzty
  ungefär en månad sedan