Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 39 år
  • Online: en dag sedan
  • Antal inlogg 1120
  • Medlem mer än 10 år

Achievements
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
  • 500 Artiklar
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Mikkeller The King's Cup
Doften är mild APA. Dricks ur burk så jag ser inte riktigt färgen... Smaken är inte så tokig (de smakar inte för mycket vete) helt OK med humle för alkohol'fri' men det är för sött. Annars så hade den varit mycket bättre.
5
Sist fick den 9'a, men då var den på 5%. Nu som jag skrev nedan så är den på 6.6%. Mörkt röd färg med lite ljusrosa skum sim blir en ring i glaskanten. Doften är rikligt med körsbär och kärnor/mandel. Smaken är god. Riktigt god. Det är syrligt med otroligt mycket körsbär/kärnor. Så här gör man om man vill ha massor av körsbär i sin kriek. gott gott i gott gott. 9 an står kvar.
9
Rosa grummligt öl som inte ser ut som på bilden, blev nästan inget skum alls, såg ut att inte vara någon kolsyra. Doften är spontanjäst med en hint av rengörningsmedel. Smaken är väldigt sur och där känner man tydligt av lingona. Det smakar bra men saknar kolsyran, det blir lite syrlig lingondricka av det, men det är ju gott.
8
Samma öl som nr 3 men med mindre kolsyra. God spontanis. Orange öl med stort vitt fluffigt skum som sjunker snabbt. Ölet är disigt. Doften är klassik gueuze = härlig doft. Smaken är bra som de tidigare i samma serie, Mindre syra och ek än i förra (nr 3). En fin ölbärs.
8
Oranget disigt öl med stort vitt skum som sjunker långsamt. Doften är lite åt det spontanjästa hållet men lite annorlunda. Smaken är lite samma påminner om spontanjäst men är lite annorlunda. Det är lite fruktigt (antagligen från rabarber) men det är svårt att säga för det smakar inte så tydligt av dem. Det är lite vattnigt i eftersmaken, saknar lite syra. Det är väl så där skulle jag säga, men hellre än eurolager varje dag.
7
Väldigt just rosa skum med mycket små bubblor och några få stora i. Färgen är blå/röd och doften är spontanjäst mycket blåbär med de ekiga dragen. Smaken är riktigt sur med blåbär känner man av tydligt, det blir lite skog + ek i smaken av dem. Innan blåbär kommer så är det en svag bismak av plast. Helt ok men inte så bra som Mikkeller Tripple Spontan Bluberry...
7
Pivovar Shenk S
Oranget gyllene öl med stort fluffigt skum som dog snabbt. Doften är spontanjäst och trevligt. Smaken är spontanjäst men det finns lite smak av sött som den inte är riktigt färdigjäst men det är ändå verkligt trevligt med spontanjäst öl, syrligt och lätt stalligt, lite träsmak från tunnorna.
7
BrewDog Punk AF
Ljusgult helt klart öl med vitt skum med mellanstora bubblor. Doftar i alla fall lite humle... Men det var väldigt blaskigt och klen humle i smaken, hade ju lite förhoppning på denna, men det var inget vidare, bättre än Bulldog men inte mycket.
5
Testad igen av svärmor, med nya etiketten. Sämre än sist. Ingen rolig humle och lite skum beska. Får sänka en pinne nu.
4
Garage Whalemist
Röd rosa färg med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doften är mycket bärig men en svag hint av vin... Smaken är mycket konsentrerad och nästan stark. Tycker alkoholen går igenom lite mycket. Dock är det god eftersmak. Nja får jag säga om denna. Men den blev lite bättre efter att ha druckit mera och den fått lufta sig lite.
6