Betyg
0
Senaste betygen
Årgångar
2001 |
2005 |
Smakrikt vin med mjuk syra och aromer av gult äpple och honung.
Smaktyp: Vitt vin, Druvigt & Blommigt
Karaktäristik: Gyllengul färg. Aromarisk, stor, blommig doft med toner av honung och ängsblommor.
Serveringstips: Passar utmärkt till Sushi, havskräftor, krabba, ank- och gåslever, till rätter med curry eller cocosmjölk eller som sällskapsvin.
Serveringstemperatur: 8-10 grader
Smaktyp: Vitt vin, Druvigt & Blommigt
Karaktäristik: Gyllengul färg. Aromarisk, stor, blommig doft med toner av honung och ängsblommor.
Serveringstips: Passar utmärkt till Sushi, havskräftor, krabba, ank- och gåslever, till rätter med curry eller cocosmjölk eller som sällskapsvin.
Serveringstemperatur: 8-10 grader
Kommentarer