Betyg
1
Druvor: Tempranillo
Vinifiering: Jäsning i temperatur-kontrollerade tankar av rostfritt stål. Efter jäsningen ligger skalen kvar i drygt två veckor för att ge mer karaktär åt vinet. Efter den malolaktiska jäsningen lagras vinet 16 månader på fat av amerikansk ek och därefter följer buteljlagring i cirka 5 år.
Doft: Kraftfull doft med mörk, kryddig frukt och fatvanilj.
Smak: Fyllig, ungdomlig smak med tanninerna dolda av mogen, mörk frukt. Inslag av björnbär, kryddnejlika och fatvanilj.
Passar till: Kraftiga kötträtter, gärna vilt, liksom anka eller gås.
Vinifiering: Jäsning i temperatur-kontrollerade tankar av rostfritt stål. Efter jäsningen ligger skalen kvar i drygt två veckor för att ge mer karaktär åt vinet. Efter den malolaktiska jäsningen lagras vinet 16 månader på fat av amerikansk ek och därefter följer buteljlagring i cirka 5 år.
Doft: Kraftfull doft med mörk, kryddig frukt och fatvanilj.
Smak: Fyllig, ungdomlig smak med tanninerna dolda av mogen, mörk frukt. Inslag av björnbär, kryddnejlika och fatvanilj.
Passar till: Kraftiga kötträtter, gärna vilt, liksom anka eller gås.
Kommentarer
Palindrome