Betyg
1
Senaste betygen
hammarnet
2010-10-03gokarlss
2010-07-20Charlie
2010-07-01mrxzibit
2010-06-05Snappahead
2010-06-05Årgångar
2008 |
2009 |
Årgång: 2008
Druvsort: Tempranillo
Alkoholhalt: 13,5%
Produkttyp: Röda viner - fylliga
Ursprung: DO Ribera del Duero, Castilla Leon, Spanien
Producent: Bodega Los Olmos Cooperativa
Artikelnummer: 2064-01
Pris Exkl Moms: 71,20 kr/750 ml
Pris Inkl Moms: 89,00 kr/750 ml
Sortiment: Ordinarie
Färg: Mörkt blåröd.
Doft: Stor, fruktig doft med inslag av mogna mörka bär, björnbär, plommon, örter, vanilj och mörk choklad.
Smak: Fyllig, fruktig smak med inslag av skogsbär, björnbär, plommon, kryddor och mörk choklad.
Passar till: Serveras vid 16 - 18 grader till grillade rätter av mörkt kött, gärna lamm.
Tillverkning & Lagring: Odlingsområde: Ribera del Duero Storlek på vingården: Omkring 270 hektar, där genomsnittsåldern på vinrankorna är 50 år. Jordart/jordmån: Kombination av lera och sand Vinifieringsteknik: Avstjälkning och pneumatisk pressning av druvorna, jäsning och malolaktisk jäsning under strikt kontroll av temperaturen i tank. Lagring: 6 månader på 225-liters tvååriga amerikanska ekfat.
Druvsort: Tempranillo
Alkoholhalt: 13,5%
Produkttyp: Röda viner - fylliga
Ursprung: DO Ribera del Duero, Castilla Leon, Spanien
Producent: Bodega Los Olmos Cooperativa
Artikelnummer: 2064-01
Pris Exkl Moms: 71,20 kr/750 ml
Pris Inkl Moms: 89,00 kr/750 ml
Sortiment: Ordinarie
Färg: Mörkt blåröd.
Doft: Stor, fruktig doft med inslag av mogna mörka bär, björnbär, plommon, örter, vanilj och mörk choklad.
Smak: Fyllig, fruktig smak med inslag av skogsbär, björnbär, plommon, kryddor och mörk choklad.
Passar till: Serveras vid 16 - 18 grader till grillade rätter av mörkt kött, gärna lamm.
Tillverkning & Lagring: Odlingsområde: Ribera del Duero Storlek på vingården: Omkring 270 hektar, där genomsnittsåldern på vinrankorna är 50 år. Jordart/jordmån: Kombination av lera och sand Vinifieringsteknik: Avstjälkning och pneumatisk pressning av druvorna, jäsning och malolaktisk jäsning under strikt kontroll av temperaturen i tank. Lagring: 6 månader på 225-liters tvååriga amerikanska ekfat.
Kommentarer
hammarnet